Lindeboom Instituut

Publicaties

LINDEBOOMREEKS

De Lindeboomreeks is een serie boeken voor een breed, geïnteresseerd publiek. Daaronder vallen bijvoorbeeld personen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, het pastoraat en het onderwijs. Het is ook mogelijk een abonnement te nemen op de reeks. U krijgt een nieuw verschenen deel dan vanzelf toegestuurd en betaalt voor de boeken een speciale abonnementsprijs (ca. 20 % voordeel).

U kunt alle uitgaven tot nu toe teruglezen op onze pagina boeken. U kunt ook rechtstreek bij uitgever Buijten & Schipperheijn één of meerdere exemplaren bestellen.

Contact

LINDEBLAD

Het Lindeblad is de nieuwsbrief van het Prof. G.A. Lindeboom Instituut. Hierin leest u interessante artikelen over actuele, ethische kwesties. Als donateur van het instituut ontvangt u het Lindeblad automatisch. U kunt de hieronder weergegeven nummers online lezen en u ook specifiek inschrijven middels onderstaande button.

Inschrijven

ETHICS & MEDICINE

De missie van de Ethics & Medicine is de eed van Hippocrates bevestigen in de geneeskunde, kijkend door de lens van de joods-christelijke traditie met de overtuiging dat alleen een sterke medische professionaliteit in staat is om de uitdagingen van de opkomende biotechnologie en hun toepassingen te weerstaan​​. In de redactie van het internationale bioethische tijdschrift Ethics & Medicine zit de voormalig directeur Prof. Henk Jochemsen.

Naar de website