Publicaties

Het onderzoek van het Lindeboom Instituut resulteert in verschillende publicaties, gericht op academici, professionals, studenten en geïnteresseerden.

Lindeblad


Het Lindeblad is de papieren nieuwsbrief van het Lindeboom Instituut. Hierin leest u een overzicht van onze activiteiten en artikelen over medisch-ethische kwesties.

Lindeblad


Aanmelden Lindeblad

Archief Lindeblad

LindeboomreeksDe Lindeboomreeks is een serie boeken voor een breed, geïnteresseerd publiek. Daaronder vallen bijvoorbeeld personen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, in pastoraat en in het onderwijs. Het is mogelijk een abonnement te nemen op de reeks. U krijgt een nieuw verschenen deel dan direct toegestuurd en betaalt voor de boeken een verlaagde abonnementsprijs (ca. 20 % korting).

Lindeboomreeks

RapportenNaast de boekenreeks, is er vanuit het Lindeboom Instituut vanaf 1988 een reeks wetenschappelijke rapporten verschenen. Deze rapporten gaan over tal van medisch-ethische thema’s, van IVF en gentechnologie tot levensvragen in de stervensfase.

Rapporten

Wetenschappelijke publicatiesOp deze pagina vindt u wetenschappelijke publicaties, gericht op academisch publiek, vakgenoten en specialisten.

Wetenschappelijke publicaties

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Adres: Plompetorengracht 1
3512 CA Utrecht
T: (033) 43 28 288
E: info@lindeboominstituut.nl
Rek.nr: NL47 INGB 0003 8057 45

Inschrijven nieuwsbrief
© 2024 Prof.dr. G.A. Lindeboom Instituut  - Disclaimer - Privacy