Lindeboom Instituut
Vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

 

Het Lindeboom Instituut is bewust voor een kleine, professionele organisatie, omringd door actieve vrijwilligers die het gedachtegoed willen verspreiden. Ons team van medewerkers kan altijd ondersteund worden door nieuwe vrijwilligers.

 

Ziet u een mogelijkheid om iets te betekenen voor het Lindeboom Instituut, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@lindeboominstituut.nl of bellen naar tel.: 033-43 28 288.

Hieronder leest u op welk gebied u de stichting zou kunnen ondersteunen.

 

VRIJWILLIGER Schoonmaak

 

Stichting Vrienden ondersteuning Christelijk Centrum te Amersfoort (waar het Lindeboominstituut en Stichting Christelijke Filosofie onder valt) zoekt dringend

Schoonmaak medewerker(s)

Per 1 juli 2015 zijn we op zoek naar schoonmaak medewerkers voor ons kantoor in Amersfoort voor 3 tot 6 uur per week.

Je verricht verschillende werkzaamheden, zoals het afnemen van stof, stofzuigen, dweilen schoonmaken van sanitair, enz. Dat doe je volgens een programma waarin precies staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer. Salaris geschied volgens de vrijwilligersvergoeding. Meer weten? Neem contact op met de administratie 033-4328 288 of 06-81710060.

 

VRIJWILLIGER ADMINISTRATIE

 

Het Lindeboom Instituut is op zoek naar een vrijwilliger administratie. Werkzaamheden van deze vrijwilliger zijn: het afhandelen van brieven, doorvoeren van wijzigingen en dergelijke. We zijn op zoek naar iemand uit de regio Utrecht die 1 hele of 2 halve dagen per week aanwezig kan zijn op ons kantoor in Amersfoort. Ervaring met secretarieel werk en administratie is gewenst. Denkt u ons hierbij te kunnen ondersteunen? Neem contact op met Sander Luitwieler, directie@lindeboominstituut.nl of tel.: 033-43 28 288 (ma, di, do, vrij).

 

VRIJWILLIGER  Communicatie

 

Adviseur communicatie

Iemand die ons en onze redacties en studiekringen helpt met het bedenken van manieren hoe we ons werk beter, breder maar ook gerichter in de samenleving neer kunnen zetten.

 

Medewerker communicatie en / of webredacteur

We zijn op zoek naar iemand die kan helpen met de externe en interne communicatie van de activiteiten het instituut, o.a. via e-mailings, fondswervingsbrieven en nieuwsbrieven en andere voorkomende werkzaamheden.
Ook zoeken we iemand voor het beheren van de websites van het Lindeboom Instituut (Nederlands en/of Engelstalig) en de social media daaromheen (twitter, linked-in en facebook).

 

We zijn daarbij op zoek naar mensen met een bewezen talent op het genoemde vakgebied en die tijd en energie hebben om zich met dat talent nuttig te maken voor onze mooie beweging. Affiniteit met het werk van de stichting strekt daarbij tot aanbeveling.

 

We zoeken medewerkers die in de buurt van het centrum (Amersfoort) wonen en die onderdeel willen uitmaken van het enthousiaste team dat daar werkt. De medewerkers die wij zoeken willen zo nu en dan ook op kantoor aanwezig zijn om samen aan de slag te zijn. Dat geeft voldoening en betrokkenheid bij een mooi stuk werk. Een deel van de werkzaamheden kan overigens natuurlijk ook vanuit het woonhuis worden verricht, zoals het beheren van websites en social media.

 

Honorering: Voor wie dat wenst is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar volgens de regels van de belastingdienst (i.e. max. € 1500 per jaar  incl. reiskosten).

VRIJWILLIGER M/V

 

Vindt u hierboven geen taak die u direct aanspreekt, maar ziet u zelf een mogelijkheid om iets te betekenen voor het Lindeboom Instituut, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@lindeboominstituut.nl of bellen naar tel.: 033-43 28 288. 

 

 

Ik wil graag solliciteren