Lindeboom Instituut

Route

Met de trein

U verlaat het Centraal station van Amersfoort via de hoofduitgang aan de centrumzijde en gebruikt de dichtstbijzijnde oversteekplaats (ietwat links aanhouden na uitlopen hoofduitgang) om over te steken. U houdt nu links aan en volgt de weg langs het station tot u bij de stoplichten rechtsaf kunt slaan en loop dan de Vlasakkerweg in. Deze weg vervolgt u tot u bij stoplichten rechtdoor de Utrechtseweg kunt oversteken. U komt dan in de Bergstraat en aan de linkerhand ziet u al snel Bergstraat 33.

 

Met de auto…

Komend over de A28 vanaf Utrecht of Zwolle

Neem afslag 8 (Amersfoort). Deze weg (Hogeweg) volgen richting Centrum. Na ongeveer 1,5 km gaat de Hogeweg over in de Stadsring, die u alsmaar blijft volgen richting Centrum. Bij het vierde kruispunt gaat u linksaf (afslag Utrecht/Station) de Utrechtseweg op.

U rijdt door totdat u linksaf de Zonnehof in kunt rijden  (dat is  al direct de eerste inrit na het gebouw van de ING!). Op de Zonnehof kunt u (betaald) parkeren.

Vertrek:

Omdat het éénrichtingsverkeer is, is het handig om via de Stadsring ook weer te vertrekken. Sla voor de oude bibliotheek rechtsaf en rijdt richting Arnhemseweg. Aangekomen bij de t-splitsing, slaat u linksaf de Arnhemseweg op. Bij de stoplichten kunt u linksaf de Stadsring op richting Amsterdam (en station) en rechtsaf richting Apeldoorn en Zwolle.

 

Komend over de A1 vanaf Apeldoorn

Bij knooppunt Hoevelaken neemt u de A28 richting Utrecht. Vervolgens neemt u de eerste afslag (8 Amersfoort). Zie verder route-aanwijzingen hierboven.

*

Komend over de A1 vanaf Amsterdam

Op de A1 neemt u afslag 12 (Bunschoten) en rijdt u via de N199 richting Amersfoort. Op de eerste rotonde linksaf en op de volgende twee rotondes rechtdoor. Na de derde stoplichten (bij Shurgard) alvast links aanhouden. Bij de vierde stoplichten linksaf, richting Centrum (Amsterdamseweg). Houdt de rechterbaan tot na het tweede stoplicht, dan de linkerbaan kiezen (richting Centrum). Onder drie viaducten door, dan de rechterbaan aanhouden. Bij de volgende stoplichten rechtdoor en bij de ANWB-borden naar Station en Utrecht rechtsaf de Utrechtseweg op. Zie verder de route-aanwijzingen hierboven.

 *

Parkeergarages in de buurt: P Soeverein, P St. Jorisplein of P Agis

Vanuit de Parkeergarage Soeverein loopt u naar de Stadsring en gaat u vervolgens linksaf. U loopt door tot u bij de Leusderweg komt, daar gaat u linksaf. Ga de tweede straat rechts in, dit is de Bergstraat. Aan uw rechterhand treft u het Lindeboom Instituut op nummer 33.

*

Vanuit de Parkeergarage Agis gaat u rechtsaf en steekt u bij de stoplichten over. U loopt de Snouckaertlaan in en loopt deze helemaal uit tot u op de Utrechtseweg bent. U slaat hier rechtsaf. Loop voorbij de Zonnehof (aan de linkerhand). Bij de stoplichten is het kruispunt met de Bergstraat, u gaat hier linksaf de Bergstraat in. Nu doorlopen tot u aan uw linkerhand ons pand ziet (Bergstraat 33).

*

Vanuit de Parkeergarage St. Jorisplein komt u midden in het winkelplein St. Jorisplein naar boven. Loop de straat in tussen de winkels H&M en de oude V&D en ga vervolgens naar rechts. Bij de stoplichten steekt u de Stadsring over. Loop voorbij de Zonnehof (aan de linkerhand). Bij de stoplichten is het kruispunt met de Bergstraat, u gaat hier linksaf de Bergstraat in. Nu doorlopen tot u aan uw linkerhand ons pand ziet (Bergstraat 33).